Miben más a főzés Etyeken, mint a budapesti helyszíneken?

Etyeken country hangulat várja a társaságot. Tágas kert, terasz, fűszernövények, szezonban grillezési lehetőség jellemzi ezt a csodálatos helyszínt. Nemzetközi vagy szezonális grill menü közül választhattok, minden más tekintetben ugyanaz a főzés menete, mint a többi helyszíneinken és ugyanúgy 4 órás a program.

Télen is működik az etyeki helyszínetek?

Etyeki helyszínünk egész évben működik, télen max. 65 fő kapacitással. Üvegterasszal, fűtött külső és belső helyszínnel várunk Benneteket ( légkondicionálóval és hőgomba fűtéssel biztosítjuk a meleget).

Milyen ételekből lehet választani, ki állítja össze a fogásokat?

A menüsor az e- megrendelő eletronikus felületén választható ki. Minden nemzet konyhájából (etyeken szezonban a grill menüből is) jól működő, harmónikus ételsorokat állítottunk össze, amelyek közül választhattok.

Külföldi kollégáink is jönnek. Milyen nyelven elérhető a program?

A program magyarul és angolul elérhető. Minden esetben előre jelzett igény esetén tudunk angol nyelvű recepteket és angolul (is) beszélő chef-animátorokat biztosítani.

Zártkörű a rendezvény?

Természetesen igen. Céges csapatépítéseinken egy főző stúdiónkban egyszerre mindig csak egy csapat tartózkodik. A Bécsi úti helyszínünk esetében is csak a mosdóhasználat közös.

Milyen parkolási lehetőségek adottak az etyeki helyszínen?

Etyeki főzőiskolánk a Báthori utcában található, ahol az utca végén egy ingyenes autó és buszparkoló várja a vendégeket, itt kb. 50 autó elfér. A főzőiskola parkolójában ügyesen parkolva 10 autó elfér, javasoljuk az említett parkolót, ahonnan 2 perc séta helyszínünk.

Szeretnénk veletek főzni! Mi a teendőm?

Először az 'ajánlatkérés' pont alatt töltsd ki az adatokat és küldd el részünkre. Amennyiben árajánlatunk elnyerte a csapat tetszését, jelezd ezt kollégánknak e-mailen. Ezután elküldünk egy elektronikus megrendelőnket.

Milyen fizetési módok vannak, kell-e előleget fizetni?

A céges rendezvényeket utólag 8 napos utalással vagy bankkártyával a helyszínen lehet fizetni. Előleget időszaktól és létszámtól függően kérhetünk.